Solliciteren

Contact

Nieuwsbericht

Veiligheid

Veiligheid en Procedures

Veilig en methodisch werken is erg belangrijk. Vooral in een veranderende omgeving als de haven, waar een ongeluk in een klein hoekje zit. Daarom zijn al onze medewerkers geschoold en krijgen ze jaarlijks opfriscursussen, worden werklocaties geïnspecteerd op veiligheid en werken we volgens specifieke werkinstructies en procedures die herhaaldelijk worden gecontroleerd.

Sjorvergunning

Sinds 2007 is het voor schepen van meer dan 170 meter niet meer mogelijk om samen te werken met bedrijven zonder een sjorvergunning. Dit komt omdat de uitvoering van de sjorwerkzaamheden een serieus gevaar kan vormen voor de veiligheid in de havens.

Matrans voldoet ruimschoots aan de gestelde normen en heeft van de daartoe gemeentelijke instantie ‘Havenbedrijf Rotterdam’ een sjorvergunning mogen ontvangen die tot mei 2022 van kracht is.

ISO 9001:2015

Bij Matrans hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom voldoen wij aan alle eisen die ISO 9001:2015 aan ons stelt. Deze internationaal geaccepteerde standaard voor eisen aan het product, regelgeving en organisatie vormen voor ons de basis van een langdurige samenwerking met onze klanten.

Werken bij

Wil je graag werken bij Matrans?

Bekijk vacatures

Wij werken veilig of we werken niet

Veiligheid voor alles.
ISO 9001-2015
Sjorvergunning
Meer over Matrans