Solliciteren

Contact

Nieuwsbericht

Over Matrans

Al meer dan 38 jaar expertise

In 1966 vaarde het eerste containerschip Rotterdam binnen. Sinds die tijd zijn er al meer dan 100 miljoen containers door de Rotterdamse haven verwerkt.

Door de opkomst van het containerverkeer en de samenwerking met de ECT Hutchinson Port (Europe Container Terminals), heeft Matrans snel kunnen uitgroeien tot het grootste sjorbedrijf (lashing en securing) van de Rotterdamse haven en is dé specialist in het vastzetten en losmaken van ladingen aan boord van zeeschepen.

In de dynamische omgeving van de grootste terminals van Rotterdam verricht Matrans haar werkzaamheden. 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Op containerschepen die inmiddels zijn gegroeid tot een lengte van meer dan 300 meter en een volume hebben tot 20.000 containers.

"Service en veiligheid staan bij ons bovenaan"

24 uur per dag, 7 dagen in de week staan we klaar

Wij staan altijd paraat om de meest uiteenlopende werkzaamheden te verrichten. Bij ons is alles gericht op goede service en een optimale veiligheid voor alle betrokkenen. Onze typische Rotterdamse werkmentaliteit zorgt voor een informele sfeer, heldere communicatie en korte lijnen. Los van alle omstandigheden zorgen we ervoor dat de klus geklaard wordt.

Gewoon, een Rotterdamse mentaliteit

Met meer dan 200 werknemers en een rijke geschiedenis is Matrans een niet te missen hechte onderneming waar teamwork en collegialiteit altijd hoog in het vaandel staan.

Werken bij

Wil je graag werken bij Matrans?

Bekijk vacatures